973 624 058
Informació: 973 624 058
Reserves: 932 041 041

ca

Coneix-nos 

Corporatiu

 • Història d'Espot

  Inaugurada l’any 1967, Espot és una estació d'esquí que gaudeix d’una situació privilegiada única als Pirineus, és la única estació situada al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L'estació compta amb més de 20km esquiables i de 1.000 metres de desnivell.

  Les pistes és caracteritzen per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre. També les precioses vistes de muntanyes de més de 3.000 metres, fan que l'esquiador es senti en plena natura alpina. Espot és un estació reconeguda per la qualitat de la seva neu, garantida per tenir més del 60% del domini esquiable amb neu artificial.

  Per altra part compta amb tres pistes homologades per a la celebració de competicions internacionals, això ens dona una idea del nivell de les pistes i la seva idoneïtat per els esquiadors experts que busquen sensacions. Així mateix, l’estació compta amb una àmplia zona de debutants a la cota 2.000 i un parc lúdic amb centre d’activitats. Això permet gaudir del dia a la neu tant als més petits com als pares esquiadors.

  El poble d’Espot, a tan sols 2km de l’estació, és un bonic poble rural típic pirinenc que combina la modernitat dels seus establiments hotelers i comerços amb la tradició dels seus edificis i el marc natural incomparable que li dóna el fet de ser porta d’entrada al Parc Nacional.

  Espot, una estació familiar per a tots aquells que busquen sensacions sobre la neu i la calidesa d’un poble típic alpí.

Altres webs de FGC
Reservar a Espot
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.