973 624 058
Informació: 973 624 058
Reserves: 932 041 041

ca

Descobreix Espot 

Centre Trail Running dels Pirineus

 • Centre Trail Running dels Pirineus

  El poble d’Espot està situat a la principal porta d’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici. És una població amb molta tradició de muntanya, rodejada de cims de prop de 3.000 metres. És un autèntic paradís per als senderistes i corredors, que troben en els seus camins i pistes els millors espais per practicar el seu esport favorit. Circuits que es troben durant molts quilòmetres a més de 2.000 metres d’altitud, llargues pistes sense desnivells, senders divertits i variats... Tot està pensat perquè el practicant pugui gaudir de la seva estada.

   

  El Parc Nacional ofereix centenars de quilòmetres de senders nets i senyalitzats i cims d’alta muntanya. El poble d’Espot disposa de nombrosos allotjaments, com hotels, cases rurals, càmping i apartaments. A pocs quilòmetres es troba Esterri d’Àneu, població capital de les Valls d’Àneu on hi ha tots els serveis que es puguin necessitar.

   

  Les Valls d’Àneu ofereixen moltes altres possibilitats i activitats, com el ràfting, el descens de barrancs, l’escalada, centenars de quilòmetres i senders per a la pràctica de BTT, nombrosos ports de muntanya per al ciclisme de carretera, una gastronomia única i un territori autèntic, a més de constituir la primera destinació turística familiar d’interior que es va crear a Catalunya. La zona també ofereix una gran diversitat d’allotjaments.

   

  Per a què l’entrenament sigui totalment autònom, totes les rutes estan indicades amb inici de ruta, distància i desnivell. Tots els tracks estan registrats en l’aplicació de l’estació, tots els usuaris que vulguin fer-ne un i poder enregistrar els seus entrenaments només hauran de descarregar-se l’aplicació i aquesta en registrarà la marca i permetrà veure el progrés.

  Per a més informació, truca al
  973 624 058
  o envia un correu electrònic a
 • Descarrega’t la nostra aplicació

  Descarrega l'App per participar en el km vertical d'Espot

  • Circuit A: Roca Blanca

   Circuit A: Roca Blanca

   Recorregut pla que surt del mateix poble d’Espot. Cada quilòmetre està identificat amb el que és ideal per fer sèries. Pista plana

   Distància: 4 km
   Altitud sortida: 1.317 m
   Altitud arribada: 1.309 m

  • Circuit B: Lladres – Canonada

   Circuit B: Lladres – Canonada

   Circuit ideal per entrenar el quilòmetre vertical ja que permet córrer durant tot el recorregut, salvant quasi 500 m. Camí-pista que surt de la carretera de Sant Maurici, a uns 2 km d'Espot. Puja fins a l'anomenada "piscina". Ideal per fer entrenaments de Kilòmetre Vertical.


   Distància: 2,9 km
   Altitud sortida: 1.459 m
   Altitud arribada: 1.901 m
   Percentatge mig: 15%

  • Circuit C: Canal Sant Maurici

   Circuit C: Canal Sant Maurici

   Pista-camí que surt de la “piscina” i arriba fins el Refugi Mallafré, a l’Estany de San Maurici. Recorregut absolutament pla i ideal per entrenaments en altitud. Si enllacem el circuit B amb aquest, podem arribar a l’Estany de Sant Maurici si continuem pel camí i creuem els dos túnels. Un cop aquí podem baixar fins a la sortida del circuit B pel camí directe, amb el qual faríem uns 15 km.

   Distància: 3,6 km
   Altitud: 1.902 m

  • Circuit D: Coll triador – Creu de l’Eixol

   Circuit D: Coll triador – Creu de l’Eixol

   Surt de la Creu de l’Eixol, on podrem accedir a través de transport públic. Impressionant recorregut per entrenar a una alçada mitjana de 2.170 m, amb continus tobogans. Les vistes sobre l’Alt Pirineu són magnífiques. Un dels millors llocs de la Península per realitzar entrenaments en altitud. Possibilitat de pujar al Montsent de Pallars, de 2.880 m.

   Distance: 18 km (36 km there and back)
   Minimum altitude: 2,101 m
   Maximum altitude: 2,275 m
   Total ascent: 353 m

  • Circuit E: Campmaior

   Circuit E: Campmaior

   Recorregut que surt al costat del refugi de Quatre Pins, molt a prop de la Creu de l’Eixol, ens situarem per damunt dels pobles d’Escart i Baiasca. Circuit circular a una altitud mitjana de 2.000 m. Ideal per millorar la tècnica ja que el 80% transcorre camp a través, per terreny herbós i amb continus canvis de pendent.

   Distància: 10 km
   Altitud mínima: 1.995 m
   Altitud màxima: 2.188 m
   Desnivell positiu acumulat: 385 m

  • Circuit F: Kilòmetre vertical Vall de Peguera

   Circuit F: Kilòmetre vertical Vall de Peguera

   Sortint de la mateixa plaça i travessant el poble d’Espot, agafem la vall del Peguera que ens permet arribar fins el Refugi Josep Mª Blanc, ja en ple Parc Nacional. De baixada imprescindible parar als estanys que es troben al llarg del recorregut. En tot moment segueix el GR, marcat en vermell i blanc. Només cal descarregar-se una aplicació per poder entrar al rànking i es pot fer quan un vulgui. Tota la informació a la placeta situada abans del pont del riu.

   Distància: 6,7 km
   Altitud sortida: 1.317 m
   Altitud arribada: 2.317 m

 • Galeria d’imatges

Altres webs de FGC
Reservar a Espot
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.