973 624 058
Informació: 973 624 058
Reserves: 932 041 041

ca

No t’ho perdis! 

Escoles, instituts i grups

 • Escoles i instituts

  Els grups d'escolars són la gran especialitat d'Espot i Port Ainé. Ambdues estacions familiars són tranquil·les i perfectes per a les escapades organitzades per escoles i instituts.

  Espot i Port Ainé configuren una molt especial oferta per a tots aquells centres educatius: tots dos destins compten amb un programa que es pot complementar amb activitats didàctiques relacionades amb el patrimoni cultural, gastronòmic, artesanal i industrial de la comarca.

  El Pallars Sobirà i la seva important oferta d'esports d'aventura i zones naturals protegides (Parc Natural de l'Alt Pirineu i Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici) també són una bona opció per als viatges de final de curs i crèdits de síntesi d'escoles i instituts.

  Per a més informació, truca al 93 204 10 41 o envia un correu electrònic a: [email protected]

  Grups
  En un paratge únic, en plena natura, on es pot gaudir de tranquil·litat i llibertat. Els grups gaudiran a més de la possibilitat de realitzar diverses activitats, tant a l'hivern com a l'estiu, garantint que els moments de descans i oci viuran experiències singulars a la natura.

  Per a més informació, truca al 93 204 10 41 o envia un correu electrònic a: [email protected]

  Els grups grans poden contactar amb Espot a través del telèfon
  932 041 041
  o al correu
Altres webs de FGC
Reservar a Espot
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.