973 624 058
Informació: 973 624 058
Reserves: 932 041 041

ca

Activitats 

KM Vertical d'Espot

 • Per què una cursa virtual?

  Una cursa diferent, no té data ni horari, es pot fer el dia i a l'hora que es vulgui, sols o acompanyats, però els participants sempre es podran comparar amb la resta de competidors i amb ells mateixos.
  Es pot fer les vegades que es vulgui i és virtual perquè els usuaris competeixen amb tots i amb ningú.
  Els participants viuran una experiència única, gaudiran de vistes meravelloses, perquè poden triar el moment i la companyia i on trobaran tarteres, balmes, miradors, marrades, gorgues, salts d'aigua... tot un espectacle.

   

  Com participar-hi?

  • Descarrega't l'aplicació d'Espot i crea el teu perfil personal My Skitude.
  • Accedeix a la secció de "Rutes Cronometrades" i apunta't-hi.
  • Per a iniciar el cronometratge, llegeix el QR que trobaràs a l'inici de la ruta amb l'aplicació i dirigeix-te al QR que trobaràs al final de la ruta.
  • Un cop arribis al final de la ruta, llegeix el codi QR altre cop amb l'app per a finalitzar la teva ruta cronometrada.
  • El teu resultat i classificació estaran disponibles tant a l'app, així com a les webs www.espotesqui.cat i www.skitude.com.
  • Pots realitzar la ruta tantes vegades com vulguis. El teu perfil guardarà tots els resultats i a la classificació hi sortirà el teu millor registre.

   

  Què inclou la inscripció?
  La inscripció és gratuïta i només cal seguir els passos anteriors. La ruta es podrà realitzar durant la temporada d'esquí.

   

  Quin premi puc guanyar?

  El guanyador s'emportarà 1 cap de setmana a l’hotel Port Ainé 2000 vàlid per la temporada 2017-18 en forma de val bescanviable per una estada per a dues persones i 1 nit en règim d’allotjament i esmorzar i 2 forfets de dia vàlids per l’estació de Port Ainé durant la temporada 1718, subjecte a disponibilitat de places. En cas d’empat en els temps registrats es seleccionarà el primer registre cronològicament registrat. Un cop hagi acabat el repte, el guanyador s’anunciarà pels canals convencionals de Skitude, email, Facebook i Twitter.

   

   

   

  Per a més informació, truca al
  973 621 199
  o envia un correu electrònic a

  info@skipallars.cat

 • Descarrega't l'App de l'estació!

  Llegeix els codis QR i descarrega't l'App per poder participar a la cursa!

  app-espot
  app-espot
  qr-app-espot-android
  qr-app-espot-android
 • Galeria d'imatges

Altres webs de FGC
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.