973 624 092
Informació: 973 624 092
Assistència a pistes: 973 624 058
Oficines Centrals: 973 621 199

Descarrega les teves fotos de record 

Photopoint

 • Emporta't el teu record del Photopoint d'Espot!

  Photopoint Mirador de la Pala

   

  El Photopoint és una càmera de fotografies que equipa un disparador amb temporitzador. El temporitzador inicia el compte enrere de forma automàtica (emet un so que adverteix de la posada en marxa) a partir de que l'usuari/a hi acosta el forfet d'esquí a l'espai on s'indica. D'aquesta manera, totes les persones usuàries es poden endur un record gratuït digital del seu dia d'esquí amb una fotografia que quedarà emmagatzemada i accessible des de la plataforma skiline.cc, a la qual hi podran accedir mitjançant la creació d'un registre d'usuari i la cerca de les fotografies corresponents al número del forfet amb el qual es va realitzar la fotografia. Un cop localitzada, els usuaris podran descarregar i/o compartir la seva fotografia.

   

  El nou photopoint d'Espot està ubicat en un indret paisatgísticament únic: el punt més alt de l'estació, des d'on podràs divisar cims tan emblemàtics com la Pica d'Estats. 

   

   

  Quan facis la teva visita a l'estació, emporta't un record!

 • Darreres Fotografies al Photopoint d'Espot

 • Entra el teu número de forfait i aconsegueix el teu record
  LA TEVA FOTOGRAFIA
  Aconsegueix-la
 • Condicions d'ús

  L'informem que en fer ús d'aquest equip de Photopoint, vostè consent que la seva imatge sigui captada i emmagatzemada en format digital per part de Alturos Destinations GmbH (el responsable del tractament) amb domicili a Klagenfurt (Àustria), A-9020, Lakeside B03 i correu electrònic: [email protected] La finalitat del tractament és perquè vostè pugui tenir accés als serveis que s'ofereixen al portal Skiline.

  L'informem que les seves dades podran ser cedides a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb domicili a Barcelona, 08017, C. dels Vergós i correu electrònic [email protected] amb la finalitat de promocionar les activitats d'aquesta empresa. Vostè podrà trobar tota la informació relativa a la protecció de dades, a l'exercici dels seus drets i a les condicions d'ús del present servei, consultant la Política de Privacitat completa, la Declaració de consentiment i els Termes i condicions d'aquest servei a la pàgina web www.skiline.cc

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.