973 624 092
Informació: 973 624 092
Assistència a pistes: 973 624 058
Oficines Centrals: 973 621 199

Actualitat 

Notícies

Espot Esquí aposta per la competició de base

Data de la notícia: 15-03-2024
Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Espot Esquí, Competicions

Del 16 al 18 de març se celebraran els Campionats de Catalunya d’Esquí Alpí en les categories U16/U14.

 

Seguidament, del 22 al 24 de març, es disputarà el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edats escolars, que serà puntuable per a la 3a i última fase de la Copa d’Espanya d’Esquí Alpí U16/U14.

El mes de març és ple d’acció a les pistes de l’estació d’Espot Esquí, amb cinc competicions organitzades per la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI-Spainsnow). D’entre totes les proves que es realitzaran a les pistes d’Espot, destaquen dues en categoria U14 i U16: el Campionat de Catalunya i la Fase Final de la Copa d’Espanya d’Esquí Alpí. Dues competicions que demostren el compromís de l’estació pallaresa de recolzar l’esport de base i promoure aquesta disciplina entre les joves promeses, convertint-se en la referència dela celebració de les competicions d’esports d’hivern a casa nostra. A més, també hi haurà lloc per a les competicions populars amb la celebració anual de l’Espot Tamarro Race, que enguany arriba a la 13a edició. Es tracta d’una cursa popular que se celebra cada temporada amb usuaris habituals de l’estació pallaresa per acomiadar la temporada d’hivern d’una forma divertida.

 

Del 16 al 18 de març Espot Esquí serà seu dels Campionats de Catalunya d’Esquí Alpí U16/U14, una cita que reunirà els nous talents de l'esquí alpí català. Més de 100 esquiadors i esquiadores buscaran el títol de campions de Catalunya en les seves respectives categories. Les competicions seran organitzades per l’estació d’Espot Esquí, FGC Turisme i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH).

 

El dissabte 16 de març se celebrarà l'eslàlom i el diumenge 17 de març serà el torn del gegant. Finalment, el dilluns 18 de març es disputarà l'eslàlom paral·lel, que tancarà el campionat.

 

Del 22 al 24 de març, les pistes lleidatanes seran la seu del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2024 (CESA), que serà puntuable per a la fase final de la Copa d’Espanya d’Esquí Alpí de les categories U16/U14. Després d’una segona fase a La Molina el mes de febrer, ara és el torn d’Espot Esquí, que compta amb 3 estadis de competició homologats per la Federació Internacional d’Esquí (FIS).

 

La Copa d’Espanya és un circuit d’especial rellevància i interès per a potenciar esportistes joves d’alt nivell, on poden competir en un ambient de seguretat i amb una selecció dels millors esquiadors de l’Estat espanyol. Durant els darrers anys, la competició també ha demostrat ser una plataforma vital per al creixement de l’esport en l'àmbit local i per a impulsar el turisme a les estacions d’esquí. Dissabte es disputarà la prova d’eslàlom i diumenge, la de gegant.

 

En aquesta competició, s’han classificat els 25 millors corredors en l'àmbit estatal en les categories U16/U14. L’esdeveniment està organitzat per l’estació d’Espot Esquí, FGC Turisme, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI-Spainsnow). Actualment, la classificació actual de la Copa d'Espanya per clubs és liderada per l'equip català Terra Racing Team (TRTeam), seguit del Club Aranès Esport de Iuern (CAEI) també català i en tercera posició els segueix l'equip aragonès Club Esquí Jaca (CEJCA).

Espot Esquí aposta per la competició de base
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.