973 624 092
Informació: 973 624 092
Assistència a pistes: 973 624 058
Oficines Centrals: 973 621 199

Descobreix Espot 

L'estació

 • L'estació compta amb més de 20 km esquiables i 1.000 metres de desnivell. Espot és una estació que gaudeix d’una situació privilegiada als Pirineus, situada a les portes del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici. 

  Es caracteritza per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre i compta amb el segell de qualitat turística "Destinació de Turisme Familiar" atorgat per l'Agència Catalana de Turisme, pel qual es reconeixen els principals atractius turístics dirigits al públic familiar amb els quals compta l'estació i el seu entorn.

   

  El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és un dels espais naturals protegits més ben conservats del sud d’Europa. Als seus atractius naturals i culturals cal ara sumar-hi unes condicions per a la pràctica de l’astronomia excepcionals. Aquí encara hi ha poblets dispersos i amagats entre muntanyes, com és el cas dels 10 municipis de l’àmbit del Parc, on podem gaudir de l’experiència d’un cel ben negre, on les estrelles, són infinites. Aquestes regions mereixen ser conservades i poden obtenir el reconeixement internacional com a Destinació Turística i Reserva Starlight (UNESCO), a mesura que els habitants d’aquestes contrades decideixen emprendre accions per a conservar la foscor del firmament i no afegir més contaminació lumínica. Al mes d’octubre de 2018 el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici va obtenir aquesta certificació. 

   

  Les pistes es caracteritzen per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre. També les precioses vistes de muntanyes de més de 3.000 m fan que l'esquiador se senti en plena natura alpina. Espot és un estació reconeguda per la qualitat de la seva neu, garantida per tenir més del 60% del domini esquiable amb neu produïda.


  Per altra part, compta amb tres pistes homologades per a la celebració de competicions internacionals, això dóna una idea del nivell de les pistes i la seva idoneïtat per als esquiadors experts que busquen sensacions. Així mateix, l'estació compta amb una àmplia zona de debutants a la cota 2.000 i un important parc lúdic. Això permet gaudir del dia a la neu, tant als més petits com als pares esquiadors.

   

  Una opció molt recomanable pels esquiadors o snowboarders de nivell mitja, és baixar des de la cota més alta de l'estació fins a peu de pistes per pista blava.


  El poble d'Espot, a tan sols 2 km de l'estació, és un bonic poble rural típic pirinenc que combina la modernitat dels seus establiments hotelers i el seus comerços amb la tradicionalitat dels seus edificis. L'increïble marc natural que el rodeja el converteix en la porta d'entrada al Parc Nacional.


  Espot, una estació familiar per a tots aquells que busquen sensacions sobre la neu i la calidesa d'un poble típic alpí.

   

  Al mapa 3D interactiu de Espot i el mapa de pistes de l'estació hi trobaràs tota la informació referent a pistes, remuntadors, serveis i activitats.

 • Plànol Espot

  Fitxa Tècnica

 • Activa l'hivern a Espot Esquí

 • Galeria d'imatges d'Espot

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.