973 624 058
Informació: 973 624 058
Reserves: 932 041 041

ca

Activitats 

Raquetes de neu

 • Si no t'agrada esquiar però t'atrau el blanc de les muntanyes, les raquetes de neu et permetran gaudir de la muntanya d'una manera diferent a l'esquí.

  Les raquetes de neu són una activitat tècnicament senzilla i accessible a persones amb diversos nivells de forma física o aprenentatge i, per això, són molt atractives per a famílies amb nens o per gaudir amb grups d'amics.

  Itineraris senyalits àmbit estació:


  Itinerari Les Picardes: Ruta circular al voltant de l'estació d'Espot, sortint des del Parc Lúdic a la cota 2000 de l'estació s'arriba fins a la Bassa per la zona que s'anomena Clots de la Bassa, on podrem observar la diferent vegetació i l'imponent pic de Les Picardes, visible des de gran part de l'estació. Ruta familiar i curta per iniciar-se i familiaritzar-se amb les raquetes de neu, ideal amb nens petits. Recorregut 800m aprox.


  Itinerari la creu de l'Eixol: Ruta al voltant de l'estació d'Espot, sortint des de la cota 2000 de l'estació s'arriba fins a la Creu de l'Eixol, un espectacular mirador del Pirineu i de la vall contigua a la de l'estació anomenada Quatre Pins. Recorregut uns 3-4km aprox.

   

   

  T'ho posem fàcil! Amb la compra del forfait del Parc Lúdic d'Espot, s'inclou el lloguer d'unes raquetes de neu per a que puguis gaudir pel teu compte d'aquests itineraris senyalitzats.

   

  També disposem de servei de lloguer:

   

  Per a més informació, truca a
  973 624 058
  o envia un correu electrònic a
 • Lloguer Raquetes

  Servei de lloguer de raquetes.

  A partir de 4 anys.

  Horari servei de 9 a 16h

  Lloguer
  Preu
  Lloguer directe al Parc Lúdic - Cota 2000
  5,00€
  Lloguer a taquilles de 1500 (inclou una pujada i una baixada amb el telecadira La Roca)
  8,00€
Altres webs de FGC
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.