973 624 092
Informació: 973 624 092
Assistència a pistes: 973 624 058
Oficines Centrals: 973 621 199

Descobreix Espot 

App d'Espot

 • Espot ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a l'estació, tant a l'hivern com a l'estiu.

   

  Les apps de les estacions d'esquí i muntanya d'FGC posen a disposició de l'usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

   

  Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, consultar el plànol de l'estació, veure quines instal·lacions estan obertes i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Espot, entre altres coses.

  • INFORMACIÓ EN TEMPS REAL

   Consulta informació en temps real sobre l'estat d'Espot (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix la estació durant l'hivern.

  • NO ET PERDIS CAP DETALL

   Disposa al palmell de la teva mà d'un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Espot per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

  • GUANYA PREMIS AMB ELS NOSTRES CONCURSOS

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Espot: tracker gps, registre d'estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d'obtenir numerosos premis!

  • TROBA TOTS ELS PUNTS D'INTERÈS

   Accedeix a una completa base de dades de punts d'interès d'Espot ( serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions , ofertes actives i dades de contacte.

  • COMPARTEIX LA TEVA EXPERIÈNCIA

   Enregistra i comparteix la teva experiència a Espot: Tracker gps, registre d'estadístiques i geofotos.

  • Ofertes exclusives

   Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades.

  • DISSENY VISUAL - MAPA DE PISTES INTERACTIU

   Evolució dels mapes de pistes tradicionals a una imatge més interactiva i atractiva. Ara pots cercar i filtrar els punts d'interès, rutes i instal·lacions. Tot amb una càrrega ràpida en dispositius mòbils.

  • ESTAT DE PISTES ACTUALITZAT AL MOMENT

   Informació de l'estat d'obertura de les pistes d'esquí i dels remuntadors representats en 3D i que estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de l'estació.

  • RUTES D'ESTIU

   Les rutes d'estiu de les estacions d'esquí ara disposen de descripció i detalls del perfil de desnivell. Aquest nou sistema està integrat al web de cada estació.

 • Galeria d’imatges

 • Endinsa't en el mapa interactiu d'Espot!

  Amb els mapes en 3D pots trobar de la manera més interactiva tot el que necessites de cada estació. Descarrega't l'app d'Espot!

FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.