973 624 092
Informació: 973 624 092
Assistència a pistes: 973 624 058
Oficines Centrals: 973 621 199

Actualitat 

Notícies

Espot Esquí desvela amb emoció les Novetats per a la Temporada d'Hivern 2023-2024

Data de la notícia: 17-11-2023
Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Notícies, Temporada, Hivern, 23-24, Espot, Mobiliari

Espot Esquí està entusiasmat en presentar una sèrie d'innovacions que transformaran l'experiència hivernal dels visitants aquesta temporada. Amb un esperit de millora contínua, aquestes novetats abracen diverses àrees per assegurar-se que tothom gaudeixi al màxim de la seva visita a l'estació.

 

  •  Eixamplament de la Pista Bruseres i Nous Paravents: Espot Esquí amplia la popular Pista Bruseres i instaŀla nous paravents per millorar la comoditat dels esquiadors. Aquesta millora no només augmentarà la capacitat de la pista, sinó que també proporcionarà una experiència de descens més agradable.

 

  • Nou Mirador a la Creu de l’Eixol: Als amants de la natura se'ls presentarà el nou mirador a la Creu de l’Eixol, al final de l'itinerari de raquetes. Aquest punt d'observació oferirà una vista panoràmica de 360º, capturant la majestuositat de l'estació, els pics del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la imponent Pica d'Estats, i fins i tot l'esplendor de la Serra del Cadí en direcció a Port Ainé.

 

  • Renovació del Mobiliari a l'Autoservei de Cota 2000: Els visitants de Cota 2000 gaudeixen d'un entorn més còmode i atractiu amb la renovació del mobiliari a l'autoservei. Aquest espai de relaxació ara ofereix un ambient encantador per descansar i recarregar energies.

 

  •  Nou Punt d'Atenció al Client a la Base de l'Estació: Per millorar encara més l'experiència dels visitants, s'ha instal·lat un nou punt d'atenció al client a la base de l'estació. Aquesta facilitat assegura una assistència ràpida i eficient per resoldre qualsevol necessitat o pregunta.

 

  • Gimcana Digital de Fauna, Projecte del Parc Nacional: Una nova i emocionant experiència espera a les famílies amb la gimcana digital de fauna, un projecte en col·laboració amb el Parc Nacional. Aquesta divertida activitat promet apropar els petits i grans a la rica biodiversitat de la regió de manera interactiva.

 

  •  Nou Mòdul amb Vestidor Inclusiu: En un esforç per millorar l'accessibilitat, s'ha instal·lat un nou mòdul amb vestidor inclusiu, assegurant que tothom pugui gaudir plenament de les instal·lacions sense cap barrera.
Espot Esquí desvela amb emoció les Novetats per a la Temporada d'Hivern 2023-2024
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.