973 624 092
Informació: 973 624 092
Assistència a pistes: 973 624 058
Oficines Centrals: 973 621 199

Actualitat 

Notícies

Les darreres nevades permeten augmentar els quilòmetres esquiables de les estacions d'FGC Turisme

Data de la notícia: 26-01-2023
Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, estacions de muntanya, temporada 2022-2023, nevades
  • Boí Taüll, Espot i Port Ainé acumulen gruixos de neu de fins a 130 cm, 95 cm i 75 cm respectivament i La Molina obrirà tots els seus sectors

 

  • Vall de Núria ampliarà domini esquiable i Vallter tindrà oberta la pista vermella de l’Estadi

 

  • El bon estat de les pistes gràcies al fred i a la qualitat de la neu caiguda, la constant feina del personal de les estacions i la previsió de més nevades asseguren unes bones condicions per a la resta de la temporada

El fred i les precipitacions en forma de neu registrades els darrers dies s’han traduït en la recuperació de l’aspecte hivernal de les estacions d’esquí i de muntanya d’FGC. Aquesta bona situació i la constant feina dels equips tècnics asseguren l’ampliació del nombre de quilòmetres esquiables de cara als propers dies i tot el més de febrer.

 

Per al cap de setmana es mantenen els previsions de fred, que assegura una qualitat de neu excepcional.

 

Boí Taüll ha estat la més afavorida per les darreres nevades. L’estació de l’Alta Ribagorça registra uns gruixos entre 65 cm a cotes baixes i 130 a les altes. Les previsions per al cap de setmana son d’ampliar el domini esquiable, amb obertura del sector de Collbirrós, i obrir el 95% de les pistes, que sumen un total de 41 pistes i 9 de 10 remuntadors.

 

La Molina registra gruixos de neu de fins a 40 cm a cotes baixes a 75 cm a les altes. Les darreres nevades i el fred intens han permès obrir la connexió del domini esquiable La Molina + Masella. Aquest cap de setmana està previst que les persones visitants puguin lliscar per 37 pistes de l’estació i recórrer 35 quilòmetres esquiables. A més, per primer cop aquesta temporada estaran oberts tots els sectors de l’estació des d’Alabau fins a la Tosa d’Alp. D’altra, també estaran oberts els circuits de raquetes de neu i l’snowpark.

 

L’estació de Port Ainé disposa d’unes òptimes condicions i de molt bona qualitat de neu, el qual ha permès obrir gran part del seu domini esquiable amb gruixos de neu de fins a 75 cm. Pel cap de setmana hi haurà 22 pistes obertes, que representa el 95% de quilòmetres esquiables, i estaran el 100% dels remuntadors en funcionament. A més, disposarà de tots els itineraris (fora pista, raquetes de neu, snowpark, parc lúdic i skimo) oberts.

 

Espot, per la seva banda, compta entre 60 cm a cotes baixes i 95 cm a les altes. El cap de setmana estaran obertes 18 de les 22 pistes amb qualitat de neu pols dura, el 100% dels remuntadors i els itineraris de raquetes de neu i skimo. L’obertura de l’itinerari de forapista dependrà del risc d’allaus. D’altra banda, el 28 i 29 de gener es disputaran les dues últimes jornades dels Campionats del món de Para Esquí Alpí, amb l’slalom d’homes i dones, respectivament.

 

Pel que fa a Vallter, les últimes nevades han permès acumular un gruix de neu de 15 cm a cotes baixes i 40 cm a cotes altes. En els darrers dies l’estació ha obert la pista de l'Estadi, una pista vermella que disposa de molt bona qualitat de neu, i el Telecadira Jordi Pujol Planella, que permet arribar fins la cota màxima de l'estació, a 2.500 m. A més, pel cap de setmana també estarà oberta la pista de trineus per als més menuts i la cafeteria Marmotes, per prendre un cafè o fer un bon dinar amb vistes a l’estació.

 

Amb gruixos de neu de 50 cm a cotes baixes i fins a 80 cm a les altes, Vall de Núria té previst obrir el 76% del domini esquiable i el 100% dels remuntadors. El Parc Lúdic està a ple rendiment, amb pistes de trineus i tubbings. A més, dissabte 28 de gener tindrà lloc la ja tradicional Nit del Papu amb l’esquiada nocturna amb bruixes, dimonis i papus.

 

Gràcies a les darreres nevades, les pistes d’esquí de FGC ofereixen, doncs, les millors condicions fins al moment d’aquesta temporada 2022-2023. A més, durant els propers dies, es preveuen condicions meteorològiques favorables d’hivern que faran possible gaudir al màxim de l’esquí i el surf de neu.

Les darreres nevades permeten augmentar els quilòmetres esquiables de les estacions d'FGC Turisme
FGCALTRES WEBS D’FGC TURISME
Reservar a Espot
Compra / recàrrega forfet
Top
x
CLUB PIRINEU 365
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.